Bepaal je eigen wijntemperatuur met een wijn klimaatkast

Wijn is voor bij het eten of simpelweg als tussendoortje niet meer weg te denken in het weekend voor vele personen. Dit is ook volkomen te begrijpen. Een donkere rode wijn of een frisse witte wijn. Zo’n witte wijn en sommige rode wijnen moet je koelen voor het te drinken. Nu is de koelkast meestal te koud. Een oplossing hiervoor is een wijn klimaatkast. In deze wijnkast kan je de temperatuur zelf instellen. Zo kan jij je wijn op de perfect temperatuur bewaren en opdrinken. Hoe kom je aan zo’n wijnkast en hoe werkt hij? Dat en meer krijg je te weten in deze tekst.

Wijn klimaatkast met twee delen

Je wijn voorraad zal een stuk mooier tentoongesteld kunnen worden met een wijnkast. De flessen zijn door de glazen deuren te zien. Een wijnklimaatkast kan ook geleverd worden met twee delen. Deze twee delen zijn los van elkaar te verstellen. Dit is de oplossing voor het kunnen bewaren van rode en witte wijn in een wijnkast. Online zijn de perfecte temperaturen te lezen voor witte en rode wijn. De klimaatkasten zijn handmatig te verstellen in temperatuur. Zorg hiermee dat de wijn voor een etentje op perfecte temperatuur gedronken kan worden.

Personaliseer je wijn

Vind je het lekker om rode wijn wat kouder te drinken? Dan kan je dit zelf instellen met de wijnkast. Het is dan ook een optie om een paar uur voor het drinken de temperatuur te verstellen. Wijn is namelijk op een bepaalde temperatuur het langst houdbaar. Als je dit aanhoudt kan je vooral je witte wijn een stuk langer bewaren. Bij rode wijn kan het erg verschillen per fles.

Waar kan ik een wijnklimaatkast plaatsen?

Een wijnklimaatkast is voor privé en zakelijk gebruik uitermate geschikt. Dit komt namelijk omdat de wijnkasten in veel verschillende maten verkrijgbaar zijn. Daarom kan je ze bijna overal kwijt. Je kan hem net zoals een magnetron op het aanrecht zetten. De flessencapaciteit zal bij deze kast minder zijn dan bij een groter variant. Het is ook mogelijk een wijnkast ter grootte van een koelkast te bestellen. Deze is ook zo neer te zetten. De capaciteit kan bij wijnkasten in deze groottes oplopen tot boven de 100 flessen. De wijnkasten kunnen in kelders, schuren en slaapkamers worden gezet. De wijnkasten zijn zo goed als stil en zorgen niet voor veel licht. Het enige wat een wijn klimaatkast nodig heeft is stroom.

Voordelen van klimaatkast wijn:

  • Witte en rode wijn is mogelijk los van elkaar op de gewenste temperatuur te bewaren
  • Wijn kan makkelijk gepakt worden door een goede positie van de wijnkast
  • Je wijnvoorraad kan door de belichte wijnkast mooi tentoongesteld worden
  • De wijn is door de wijnkast langer te bewaren
  • De wijnkast is een designmeubel, Je huis zal erdoor opfleuren
  • Plaats je wijn overal waar je maar wilt
arlette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *